Mathias & Laura heten u welkom

Ons verhaal

Mathias en Laura... leerden elkaar kennen tijdens hun vorige job, ook niet toevallig een bakkerij. Beiden gepassioneerd door de bakkerij en "het ambacht" besloten ze om samen de sprong te wagen. Talent en ambacht in combinatie met een vlekkeloze service vormen de basis van La Matisserie.

Lees meer

Het concept

Mathias en Laura... kiezen voor een moderne en frisse aanpak met het nodige respect voor de kennis van verleden en ambacht. Die combinatie zorgt voor een mooi en trendy concept bij La Matisserie. Zowel wie zoals bij de klassieke warme bakker een heerlijk vers brood, koffiekoeken of patisserie zoekt, kan terecht bij ons. Maar ook aan de Millenials die snel en lekker "on the go" wensen bediend te worden hebben we gedacht.

Lees meer

Missie

Onze missie is om al wie La Matisserie betreed, onze producten proeft, aankoopt of "on the go” consumeert een fijn moment van de dag te bezorgen! Dit doen we door onze klanten een piekfijne service, met persoonlijke toets aan te bieden. En door een echt bakkers-assortiment aan te bieden van de hoogste kwaliteit, die vooral lekker en vers is!

Lees meer